Onze gouden tip voor een gezonde en heerlijke snack

Iedereen houdt van snacks. Helaas kun je niet de hele dag snacks eten, anders zouden wij dat zeker wel doen. Toch zijn er ook gezonde snacks, maar deze zijn dan helaas niet altijd lekker. Toch hebben wij de gouden tip voor je. Deze snack is gezond en heerlijk. We hebben het hier over de edamame bonen. Edamame is een van de populairste Aziatische groentes. Het zijn overrijpe sojaboontjes die heerlijk zijn met een beetje zout. Je eet dan dus groentes, maar ze zijn echt heerlijk. Edamame is hierdoor een van de beste snacks die ook nog eens gezond is. Voor een grote zak edamame kun je het beste een Aziatische kruidenierswinkel in de buurt of op het internet bezoeken. 

Heerlijk als snack of in een recept 

Edamame is een heerlijke snack. Het beetje zout maakt de bonen al meteen lekker hartig. De boontjes zelf zijn erg gezond om te eten en daarom kun je er zeker een paar handjes van eten. Edamame is niet alleen lekker als snack op zichzelf, maar ook in eten. Zo kun je het bijvoorbeeld combineren met rijst, een beetje vlees of vis en een lekkere saus. Dan krijg je meteen alle nodige vitamines en voedselgroepen binnen. De edamame maakt dit recept zo heerlijk hartig en natuurlijk ook gezond. 

Bevroren of vers te kopen

Edamame kun je bevroren en vers kopen. Hoe dan ook kun je ze in Aziatische winkels in grote zakken kopen, sommige bevatten dan zelfs al het zout dat zo heerlijk bij deze bonen past. Als je edamame bij recepten wilt gaan gebruiken dan raden we aan grote zakken voor in de vriezer te kopen. Deze zijn snel ontdooit en kun je dan pakken wanneer je wilt. Wil je het liefste nu een lekkere snack? Koop dan verse edamame bonen, gooi er een beetje zout op en geniet van de gezonde snack!

Over de schrijver Team Fitcode

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

De Slimste Persoon in je sportschool worden?
De Fitcode Nieuwsbrief is alles wat je nodig hebt! Ontvang wekelijks de beste tips, nieuwste onderzoeken en nog veel meer.

>