Samsung S22: Dit zijn de nieuwe gezondheidsfeatures!

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • Samsung S22: Dit zijn de nieuwe gezondheidsfeatures!

Zoek je een smartphone waarmee je makkelijk mee kan gaan sporten? Een die net zoals jij tot het uiterste gaat of een smartphone waarmee je mooie foto´s mee kan maken tijdens je hardlooprondje? Dan is de Samsung S22 iets voor jou! Benieuwd naar waarom dit zo is? Lees dan vooral verder, want in deze blog vertel ik je over de vele voordelen waar je zeker profijt van gaat hebben als je gaat sporten! 

Supersnel verversen 

Als je even snel iets wilt opzoeken op het internet zoals bijvoorbeeld je route die je graag wilt gaan hardlopen wil je dit natuurlijk zonder te wachten doen. Gelukkig heeft deze Samsung een functie die ervoor zorgt dat hij supersnel ververst. Dit doet deze telefoon namelijk met een snelheid van wel 120 Hz! Nooit meer wachten op je telefoon en gewoon meteen aan je route beginnen. Dat is tenslotte wat we willen! 

Super helder scherm 

Meteen duidelijk zien wat je route is, is natuurlijk ook belangrijk! Dit is bij deze telefoon ook mogelijk. Want hij heeft een helderheid 1000 nits. Dit betekent dat je een zeer heldere schermkwaliteit hebt. Hierdoor kun je zonder problemen zien wat je route is en waar je naartoe moet. Nooit meer verdwalen! 

Maak je graag mooie foto´s onderweg? 

Terwijl ik mijn route afleg zie ik af en toe zulke mooie landschappen dat ik er wel een foto van moet maken. De gebergtes, de bossen, de dieren die buiten staan te grazen in de weide. Doe je dit ook graag? Dan raad ik je echt aan om een Samsung S22 Ultra kopen, want deze maakt zowel overdag als s nachts kraakheldere foto´s met de Nightography camera. Staan de koeien iets verder weg in de weide? Dat is geen probleem voor de space zoom functie. Deze zoomt laat je namelijk tot wel 30x inzoomen! Bovendien heb je dankzij de AI Image Enhancer technologie geen onscherpe video´s meer, want deze stabiliseert namelijk automatisch! 

Goede bescherming 

Iedereen laat wel eens per ongeluk hun telefoon vallen. Zowel onderweg als thuis en dan is het belangrijk dat de telefoon de klap op kan vangen. Dit kan de Samsung S22 zeker! Deze telefoon heeft namelijk een kunststof behuizing. Door deze kunststof behuizing is deze smartphone water en stofdicht. Hij heeft ook een beschermend glas van Gorilla Glass Victus+ en dat maakt deze smartphone bestendig tegen beschadigingen en bovendien ook nog krasvrij! 

Een groot geheugen 

Voor al deze prachtige foto´s en video´s te kunnen opslaan heb je natuurlijk een groot geheugen nodig. En dit heeft de Samsung S22 zeker! Deze smartphone heeft namelijk een standaard werkgeheugen van 8 GB en een opslagcapaciteit van wel 128 GB. Vind je dit te weinig dan is er ook een Samsung S22 variant met een opslagcapaciteit van 256 GB. Hierop kan je zeker al je mooie foto´s/video´s op kwijt! 

Ik hoop je hiermee voldoende verteld te hebben over de Samsung S22 en waarom dit dé telefoon is voor de actieve wandelaars en hardlopers onder ons. Want deze voordelen komen zeker van pas tijdens je route!

Over de schrijver Team Fitcode

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

De Slimste Persoon in je sportschool worden?
De Fitcode Nieuwsbrief is alles wat je nodig hebt! Ontvang wekelijks de beste tips, nieuwste onderzoeken en nog veel meer.

>