• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Eiwitrepen
  • /
  • Upfront Protein bar review: is deze eiwitreep het geld waard? [Test 2023]

Upfront Protein bar review

Upfront Protein bar

Upfront Protein bar

De Upfront Protein bar levert op hun belofte van transparantie en gezonde voeding. Met een combinatie van hoogwaardige ingrediënten, solide voedingswaarden en diverse smaken, is deze reep een slimme keuze voor iedereen die op zoek is naar een goede proteïne reep. Dit is wellicht de gezondste proteïne reep van dit moment.


Upfront bewijst dat eerlijkheid en voedzaamheid gecombineerd kunnen worden met deze heerlijke en voedzame reep. Wij raden de Upfront Protein bar zeker aan!

Welkom bij deze Upfront Protein bar review! In een wereld waar grote voedingsbedrijven consumenten in verwarring achterlaten over wat wel en niet gezond is, is er een opmerkelijk nieuwkomer genaamd "Upfront".

Upfront verandert het spel door transparantie en eerlijkheid voorop te stellen. Terwijl anderen ingrediëntenlijsten verbergen en marketingtrucs toepassen, zet Upfront de lijst van voedzame ingrediënten duidelijk op de voorkant van de verpakking. Vandaag gaan we dieper in op een van hun innovaties: de Upfront Protein bar.

Ben jij nieuwsgierig of dit daadwerkelijk een goed product is? Lees dan snel verder!

Onze review methode

Om te bepalen hoe goed de AH Whey protein shake is hebben wij een uitgebreid onderzoek gedaan. Hierbij hebben o.a. gekeken naar de ingrediënten, voedingswaarden en de prijs / kwaliteit.

5 producten vergeleken

20+  Ervaringen gecheckt

8+ uur onderzoek


Upfront Protein bar review in het kort:

Geen tijd om zin om onze hele review te lezen? Geen zorgen! Hieronder vind je de belangrijkste conclusies van onze Upfront Protein bar review:

Voordelen Upfront Protein bar

  • De samenstelling bestaat enkel uit gezonde ingrediënten.
  • Erg goede voedingswaarden; hoog in proteïne en vezels.
  • Aanbod van diverse, lekkere smaken

Nadelen Upfront Protein bar

  • 14 gram suiker per reep. Dit zijn echter wel natuurlijke suikers uit dadels.  

Wat is de Upfront Protein bar?


De Upfront Protein bar is niet zomaar een proteïne reep; het is een welkome verandering in de wereld van proteïnesnacks en is wellicht de gezondste proteïne reep van dit moment. Met de ideale combinatie van eiwitten, vezels en een goede smaak is deze reep ideaal als tussendoortje of na een inspannende training. 

Met een portie van 15 gram hoogwaardig ei-eiwit per reep, draagt het bij aan spierherstel en -opbouw. De natuurlijke suikers uit dadels voorzien je lichaam van brandstof, terwijl de vezels bijdragen aan een verzadigd gevoel. 

Upfront Protein bar

Welke ingrediënten en voedingswaarden heeft de Upfront Protein bar?

De ingrediëntenlijst van de Upfront Protein bar is een en al gezondheid. Met dadels, amandelen en ei-eiwit als kerncomponenten, heeft deze reep een sterke basis. Laten we deze kerncomponenten even onder de loep nemen.

Dadels zijn vruchten met een hoog suikergehalte en zijn hierdoor de koolhydraatbron van deze repen. De dadels zorgen daarnaast voor een zoete smaak, binding en een zachte structuur. Amandelen leveren de onverzadigde vetten in de reep, waardoor de reep zorgt voor een verzadigd gevoel. Ook zorgt het vet in amandelen voor een romiger product. Het laatste kerncomponent, ei-eiwit, is een puur eiwit. Er zitten erg weinig vetten en koolhydraten in waardoor het eiwitgehalte in de reep hoog kan zijn. 

Upfront Protein bar voedingswaarden

Wat betreft de voedingswaarden; met 15 gram ei-eiwit, 6 gram vezels en 14 gram (per reep van 60 gram) aan natuurlijke suikers door de dadels biedt deze reep een aanzienlijke voedingsboost. De focus op eiwitten is van groot belang om spiergroei en herstel te bevorderen, en de Upfront Protein bar levert hier een goede bijdrage aan. 


Welke Upfront Protein bar smaken zijn er?

Upfront neemt smaak serieus en biedt een reeks smaken aan die niet vaak voorkomen onder proteïne repen. De Upfront Protein bars omarmen diversiteit met smaken zoals aardbei, appel kaneel, kokos, pindakaas en cacao zeezout. De variatie in smaken maakt het gemakkelijk om te genieten van deze gezonde snack. Upfront verkoopt deze smaken los, maar zijn ook te verkrijgen in combinatiepakketten; zo kun je elke smaak proeven. 

Upfront Protein bar smaken

Wat kost de Upfront Protein bar?

Upfront begrijpt dat keuze en flexibiliteit essentieel zijn, en daarom bieden ze verschillende prijsopties op basis van de hoeveelheid repen die je aanschaft. De kosten van één losse reep zijn €2,70 per stuk, terwijl een pakket van 12 repen verkrijgbaar is voor €2,17 per reep. Voor degenen die graag in bulk kopen, is er een pakket van 30 repen beschikbaar voor slechts €2 per reep

Bovendien is Upfront opmerkelijk transparant over de productieprijzen van hun producten, waarbij elke reep €1,01 kost om te maken; inclusief productiekosten, verpakkingskosten, transportkosten en BTW.


Onze Upfront protein bar ervaring

Uiteraard hebben we de Upfront Protein bars ook zelf getest. Voor deze test hebben we van elke smaak één reep bestelt. Deze repen hebben we over een periode van 5 dagen als tussendoortje gegeten.

Onze ervaring met de Upfront Protein bar is zeker positief. De reep geeft energie en een verzadigd gevoel. Het voelt ook goed wetende dat je een reep eet die transparantie en gezonde ingrediënten omarmt. 

De textuur van de reep is chewy en zacht; dit is verfrissend, aangezien de meeste proteïne repen die we proberen vaak wat steviger zijn qua textuur. Dit komt natuurlijk door het hoge gehalte van eiwit; de repen van Upfront hebben een iets lager eiwit gehalte dan de meeste repen van supplementen bedrijven. Ze bevatten echter enkel gezonde ingrediënten in tegenstelling tot deze repen. 


Upfront Protein bar ervaringen van andere consumenten

Niet alleen onze ervaring is belangrijk. Één goede ervaring zegt namelijk niks. Naast onze eigen ervaringen hebben we daarom ook rekening gehouden met de ervaringen van anderen.

Op de website van Upfront wordt de Upfront Protein bar beoordeeld met maar liefst 4,5/5 sterren op basis van meer dan 700 reviews. Hieronder hebben we enkele ervaringen die ons opvielen voor je op een rijtje gezet. Lees dus ook zeker even deze ervaringen door.

''Lekker reep met goede prijs/kwaliteit verhouding. Redelijk zacht en chewy voor een eiwitreep. De chocolade smaak is oké maar niet heel sterk, maar de stukken amandel en cacao nibs er doorheen maken hem meer dan lekker genoeg. Bezorging was trouwens top, ik had binnen een dag mijn repen door de brievenbus.''

''Hier kan je me echt 's nachts voor wakker maken''

''Alle 5 ongelofelijk lekkere bars. Ik kan geen koemelkeiwit verdragen dus deze repen zijn ideaal als proteïnerijke snack. Naar mijn mening de beste koemelkvrije proteïnebars die ik tot nog toe geprobeerd heb voor een eerlijke prijs en een super service. Ik vind ze ook lekkerder dan de Upfront vegan bars.''


Upfront Protein bar: Conclusie

Upfront Protein bar
Onze Score
9.0

Prijs / kwaliteit

Smaak

Voedingswaarden

In de conclusie geven we antwoord op de vraag: Is de Upfront Protein bar het geld waard? Als het aan ons ligt, dan kan je deze zeker kopen!

De Upfront Protein bar levert op hun belofte van transparantie en gezonde voeding. Met een combinatie van hoogwaardige ingrediënten, solide voedingswaarden en diverse smaken, is deze reep een slimme keuze voor iedereen die op zoek is naar een goede proteïne reep. Upfront bewijst opnieuw dat eerlijkheid en voedzaamheid gecombineerd kunnen worden met deze heerlijke en voedzame reep!


Veelgestelde vragen

Is de Upfront Protein bar goed?

Ja, de Upfront Protein bar is zeker een goede keuze voor wie op zoek is naar een gezonde en voedzame eiwitreep. Met de nadruk op gezonde en hoogwaardige ingrediënten, een goede dosis eiwitten van 15 gram per reep, en een smaakvolle verscheidenheid aan opties, is de Upfront Protein bar wellicht de gezondste eiwitreep van dit moment.


Hoe is jullie review tot stand gekomen?

Om een review van goede kwaliteit te kunnen schrijven, hebben we verschillende belangrijke onderdelen behandeld. Zo hebben we de ingrediënten en voedingswaarden geanalyseerd en hebben we enkele smaken uitgeprobeerd om deze review tot stand te laten komen. 

Over de auteur Team Fitcode

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>