Team Fitcode
  • Home
  • /
  • Lifestyle
  • /
  • Waar moet je op letten bij het kopen van paddo’s?

Waar moet je op letten bij het kopen van paddo’s? Want je koopt deze natuurlijk niet zomaar. In dit artikel geven we je 4 tips voor waar je op moet letten bij het kopen van paddo’s om te zorgen dat jij een gezonde, positieve ervaring krijgt, in plaats van een bad trip!

Tip 1: Koop paddo’s alleen bij vertrouwde leveranciers

Bij paddo’s is het heel erg belangrijk om uitsluitend paddo’s te kopen van vertrouwde leveranciers. De paddo’s die je op internet kunt kopen zijn bijvoorbeeld vaak paddo’s die via een paar tussenpersonen zijn verwerkt. Paddo’s worden vaak uit China ingevlogen en vervolgens op de markt gebracht. Het is natuurlijk ook mogelijk om paddo’s te kopen bij een paddo-specialist in jouw omgeving. Ikzelf koop alleen paddo’s van een leverancier als ik iemand ken die al eens eerder van deze leverancier heeft gekocht, en daar een positieve ervaring mee heeft gehad.

Tip: Paddo’s online kopen? Klik hier-> https://paddoskopen.nl/

Tip 2: Let op de sterkte van de paddo’s

De sterkte van paddo’s wordt uitgedrukt in milligram, want niet iedere paddo is even sterk. De paddo’s die wat minder sterk zijn, zijn erg populair bij beginnende paddo-gebruikers. Magic truffels zijn een goed voorbeeld van dit type paddo’s. Deze paddo’s worden ook vaak gebruikt voor zelfmedicatie en micro dosing.
Naarmate je vaker paddo’s gebruikt, wil je natuurlijk steeds sterkere dosissen nemen, omdat gewenning optreedt en je anders een steeds minder hefitge trip krijgt. Een alternatief hiervoor is dat je heel zelden paddo’s gebruikt, bijvoorbeeld maar 1 keer per jaar. Op deze manier gewent je lichaam niet aan de paddo’s en zul je dus steeds een sterk effect ervaren, zelfs bij een relatief kleinere dosis.

Tip 3: Koop de paddo’s kort van tevoren in verband met hun beperkte houdbaarheid

Het is niet aan te raden om paddo’s te kopen die meer dan een half jaar op voorraad hebben gelegen. De paddo’s verliezen snel hun kwaliteit en smaak. Dat geldt voor de paddo’s die in de winkel hebben gelegen en de paddo’s die in de kelder hebben gelegen. Zorg er dus voor dat je de paddo’s pas kort van tevoren koopt.

Tip 4: Let op het type paddo

Paddo’s komen in vele soorten en maten voor. Zo zijn er paddo’s die alleen in de wilde natuur voorkomen en paddo’s die alleen in de tuin geplant worden. Ook zijn er paddo’s die alleen maar gevonden kunnen worden om ze te eten en zijn er paddo’s die alleen gebruikt worden om thee van te trekken tijdens magische en spirituele rituelen. Als je een beginner bent, dan zijn magic truffels altijd een goede optie.

Uiteindelijk moet je bij het kopen van paddo’s natuurlijk ook gewoon je gezonde boerenverstand gebruiken. Als iets niet in de haak lijkt, ga er dan niet meer door. Je gezondheid staat toch op het spel, en je wilt ook bad trip vermijden als de pest.

Heb jij nog meer tips voor waar je op moet letten bij het kopen van paddo’s? Laat het ons weten via de comments.

About the Author Team Fitcode


Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

>