Team Fitcode

Hoewel het lijkt alsof de zomer nog maar net begonnen is, staat de winter alweer bijna voor de deur. De gemiddelde vrouw koopt ongeveer vijf paar schoenen per jaar: een paar voor warm weer, een paar voor koud weer, en misschien nog een paar gewoon voor de lol. Volg ons en we nemen je mee door de winter schoenentrends waarvan we echt willen dat je ze kent. Veterschoenen maken een comeback. Dit is een van de redenen waarom ik graag foto’s van veterlaarsjes laat zien, zodat je kunt zien waar de oorsprong van de trend ligt. Deze stijl wint aan populariteit omdat het zo’n gezellige, comfortabele en veelzijdige stijl is. Ze zijn zo veelzijdig omdat je er je favoriete jeans en een klassiek overhemd bij kunt dragen.

Comeback van de Chelsea boots

Een andere Damesschoenen trend is de comeback van de Chelsea boots. Ze kunnen worden ontworpen om er professioneel uit te zien of kunnen praktisch zijn buitenshuis, en ze gaan met bijna elke outfit. De platform hakken rage begon een paar seizoenen geleden en ze zijn nog steeds een groot deel van de trend van deze winter. Deze hakken kunnen worden gedragen met korte broek of jeans, en ze komen in alle soorten kleuren.Vrouwen van alle leeftijden en vormen dragen ze. Het is een trend die velen van ons hebben omarmd en velen zijn verliefd geworden op omdat het prijskaartje ook best okee is. Er zijn platform schoenen voor vrouwen van alle leeftijden en maten. Ze zijn stijlvol op alle lichaamstypen en stijlen. Deze leuke schoenen kunnen worden gedragen met shorts of jeans of ze kunnen gaan met een hele outfit.

Benieuwd naar meerdere damesschoenen trends? Door op de link te klikken word je direct doorgestuurd naar het leukste aanbod.

Ga voor praktisch

Net als andere modetrends dit seizoen, trokken de winterschoenen trends sterk naar praktische schoenen. Deze winter is het hoe praktischer hoe beter. Dus koop bijvoorbeeld een paar nieuwe praktische laarzen. Deze stevige laars voegt de perfecte hoeveelheid uitstraling aan elke outfit. Een su├Ęde schoen kan een nieuw soort cool aan je look toevoegen, maar het is niet voor iedereen en zeker niet praktisch. Je zal deze winter dus niet veel suede schoenen zien. Dus wat kan je wel? Je hebt keuze uit alle elementen, zolang het maar praktisch is. Laat je stijl en je comfort niet verloren gaan door een nieuw paar schoenen. Sneakers moeten er ook aan geloven, maar die mogen nog wel een beetje trendy zijn gelukkig. Check hier meer modetrends voor de herfst en winter van 2021 / 2022. Let er in ieder geval op dat je er lang op moet kunnen lopen en dat ze tegen een stootje moeten kunnen

Lees tip: Waarom moet je gapen tijdens het sporten?

About the Author Team Fitcode


Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

>