Team Fitcode

De Seiko Solar horloges met zijn unieke en tijdloze uiterlijk. Met een Seiko Solar horloge ben je zeker van een eye-catcher om je pols. Of het nu gaat om een leren of stalen band, stoer of charmant design, Seiko heeft in de afgelopen jaren geweldige ontwerpen uitgebracht voor hem en haar. In 1881 begon de 21-jarige ondernemer zijn eigen winkel in Tokio, waarbij hij klokken en horloges repareerde en vervolgens verkocht. Het bedrijf zorgt nog steeds voor perfectie. Seiko heeft oog voor detail en verast de markt nog altijd met de nieuwe innovatieve ideeën. Wie had gedacht dat er een horloge zal worden ontworpen die zelfs tijdens een ruimtewandeling zou werken? In 2021 vierde Seiko het 140-jarige bestaan en nog altijd verassen ze ons met hun innovatie en ontwerpen. 

Opgeladen in een paar minuten 

Sinds 1977 produceert Seiko de solar horloges, waarbij iedere vorm van licht zorgt voor een opgeladen horloge. Er zijn slechts een paar minuten per dag voor nodig! Een kleine solar cel in het uurwerk zorgt voor een gangreserve van 12 maanden. Dit is niet alleen handig voor de drager, maar ook zeer milieuvriendelijk. Regelmatige batterijwissels zijn overbodig geworden.

Soorten en prijsklasse 

Momenteel zijn er een tiental soorten Seiko Solar horloges op de markt, waarbij ieder type doelbewust is ontworpen. Variërend tussen de 45 tot 1800 euro. Een kleine greep uit de collectie van Seiko: Solar waterproof stopwatches, de stainless steel casual horloges, “chronograph” uurwerken met nauwkeurige stop knop voor bijvoorbeeld atleten, Seiko Astron met ’s werelds eerste GPS functie en de Chronograph Diver’s horloges die waterdicht zijn tot 200m diepte. Daarbij heeft Seiko rekening gehouden met de prachtige details die bij hem én haar passen. Denk bijvoorbeeld aan een stoere sport look voor de mannen of een parelkleurig pareltje met diamanten voor de dames. 

seiko solar horloge

Veilige aankoop op Chrono24.nl 

Een Seiko Solar horloge op Chrono24.nl biedt jou een veilige aankoop. Alle nieuwe en tweedehands horloges op de website zijn op echtheid gecontroleerd door onze handelaren. Er worden enkel orginele horloges aangeboden op de website. Ieder besteld product zal verzekerd opgestuurd worden, zodat je bent gegarandeerd van levering. Stuit je tegen problemen, dan helpt ons supportteam je graag verder. Is je horloge niet wat je had verwacht of is er een beschadiging? Maak dan gebruik van de 14-daagse herroepingsrecht. Veel plezier met je nieuwe Seiko Solar horloge!

About the Author Team Fitcode


Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

>