Onze Whey Delicious Review

Whey Delicious Review

Whey Delicious Review

De Whey Delicious eiwitshake van XXL Nutrition is wat ons betreft een prima eiwitshake. Zo bevat deze shake maar liefst 24 gram eiwitten per shake (30 gram), is hij verkrijgbaar in 19 verschillende smaken en mengt hij goed met zowel water als melk.  Verder is dit een betaalbare shake die in vergelijking met andere shakes een prima prijs heeft. De smaak van de shakes hebben wij ook als goed ervaren. 

De Whey Delicious eiwitshake van XXL Nutrition is wellicht wel een van de bekendste eiwitshakes van Nederland. We krijgen daarom veel vragen over deze eiwitshake, denk hierbij aan:

  • Hoe goed is de Whey van XXL Nutrition?
  • Is de Whey Delicious een goede eiwitshake?
  • Is de Whey Delicious een aanrader?

Om antwoord te geven op deze en de nog vele andere vragen die we gehad hebben, zijn we op onderzoek uitgegaan. We hebben een uitgebreide Whey Delicious Review geschreven waarin we deze eiwitshake hebben beoordeeld op meerdere criteria. 

Hoe goed de Whey van XXL Nutrition daadwerkelijk is, lees je hier! Kortom, lees dus gauw verder voor onze belangrijkste conclusies. 

Hoe hebben wij getest?

Om te bepalen hoe goed Whey Delicious van XXL nutrition is hebben wij een uitgebreid onderzoek gedaan. Hierbij hebben o.a. gekeken naar de online populariteit (reviews), de prijs / kwaliteit en de ervaringen van andere consumenten

16+ Producten vergeleken

20+  Ervaringen gecheckt

8+ uur onderzoek


Whey Delicious Review in het kort:

Geen tijd om zin om onze hele review te lezen? Geen zorgen! Hieronder vind je de belangrijkste conclusies en onze ervaringen met de Whey Delicious.

Voordelen Whey Delicious

  • Verkrijgbaar in 19 verschillende smaken
  • Mengt goed met zowel water als melk
  • Smaak is prima
  • 24 gram eiwit per scoop
  • Prima prijs / kwaliteit verhouding

Nadelen Whey Delicious

  • Geen

Wat is Whey Delicious?

De Whey Delicious is de bekendste en meest populaire eiwitshake van XXL Nutrition.  XXL Nutrition is al jaren het populairste voedingssupplementenmerk van Europa! XXL Nutrition staat bekend om de hoogste kwaliteit producten en de beste service. Producten als Whey Protein, Creatine, Aminozuren, Weight Gain, Pre-Workout en natuurlijk XXL Nutrition Sportswear worden met de beste zorg samengesteld en zo snel mogelijk geleverd.

Whey Delicious XXL Nutrition review: Conclusie

XXL Nutrition garandeert de hoogst mogelijke kwaliteit, dit is de basis van het merk. Dit betekent dat zij zich actief inzetten voor de puurste ingrediënten, de beste formuleringen en zo min mogelijk onnodige toevoegingen. Dit is omdat iedereen bij XXL Nutrition een grote liefhebber is van fitness en bodybuilding en daarom willen zij de beste sportvoeding en supplementen leveren.


Welke smaken Whey Delicious zijn er?

Stel, er is een proteïne poeder met 60 gram eiwit, maar de smaak is verschrikkelijk. Zou jij deze dan gaan drinken? De fanatiekelingen onder ons die voeding zien als brandstof misschien wel, maar mensen die nog iets geven om hun smaakpapillen kiezen toch voor een combinatie van smaak en goede voedingswaarde. Er zijn veel mensen online die beweren dat het een heerlijke shake is en wij hebben dit zelf ook verder uitgezocht voor jullie.

Er is onderscheid te maken in 19 verschillende overheerlijke smaken whey delicious en wij zijn ervan overtuigd dat er een smaak tussen zit die voor jou goed smaakt. Iedere eiwitshake smaak heeft een hoog gehalte whey isolaat, maar het kan zijn de voedingswaarde licht afwijken. Zelf hebben wij niet alle smaken van de whey geprobeerd, maar over algemeen hadden de meeste een goede smaak.

De meeste smaken whey delicious eiwitshakes hebben een eiwitgehalte van 79% procent. De smaak chocolade zit daar net onder door het toegevoegde cacao. Als je een smaak wilt proberen kan je er ook voor kiezen om een sample pack te bestellen. Je hebt precies aan 1 scoop en voorkomt dat je zomaar eiwit besteld die verwijd achterin het keukenkastje.

De whey delicious is een lekkere eiwitshake en heeft veel smaken die voortreffelijk smaken. Het zuiver eiwit en fijne structuur zorgt ervoor dat de heerlijke shake goed oplost in zowel water als melk. Mix een scoop met 250 ml melk en het lijkt alsof je een milkshake wegdrinkt. Een tip is om deze whey ook door je kwark heen te roeren voor een romige structuur en extra eiwitten.

De whey delicious is een lekkere eiwitshake en heeft veel smaken die voortreffelijk smaken. Het zuiver eiwit en fijne structuur zorgt ervoor dat de heerlijke shake goed oplost in zowel water als melk. Mix een scoop met 250 ml melk en het lijkt alsof je een milkshake wegdrinkt. Een tip is om deze whey ook door je kwark heen te roeren voor een romige structuur en extra eiwitten.


Hoe zijn de voedingswaarde van Whey Delicious?

Nadat we de smaken hebben vergeleken en geprobeerd hebben wij naar de voedingswaarde van deze whey gekeken. Je koopt whey protein met de reden om eerder jouw eiwitdoel te behalen. Wij hebben bij onze vergelijking eerst vergeleken met de eiwitshakes andere bedrijven en daarna nog en naar de verschillen binnen de verschillende smaken. Dit is een overzicht van de voedingswaarde van de smaak vanille:

Whey Delicious label (voedingswaarden)

Zoals je kunt zien bevat deze whey 24 gram eiwit, 1.7 gram koolhydraten en 1.8 gram vet. De shake bevat ongeveer 117 kcal en is dus niet echt calorierijk. De shake bevat melk en is daarom niet geschikt voor mensen met een lactose allergie. Het voordeel hiervan is dan wel dat de why een hoog gehalte bcaa's heeft en een zuiver whey eiwit wordt gebruikt. Het doel van een goede eiwitshake is natuurlijk veel eiwitten tot je nemen.


Hoe is de prijs van Whey Delicious?

Goed, een belangrijk onderdeel van deze Whey Delicious is natuurlijk de prijs van deze eiwitshake. Hoe verhoudt deze eiwitshake zich tegenover andere eiwitshakes op de markt? Om antwoord op deze vraag te geven hebben wij onderstaande tabel ontwikkeld.

Deze tabel brengt dagelijks de actuele prijzen van de beste eiwitshakes van dit moment in kaart. Zo kun je altijd de goedkoopste eiwitshake vinden. 

Naam Whey

Prijs per Dosering

Eiwitten
(per 100 gram)

Kcal
(per 100 gram)

Vet 
(per 100 gram)

Koolhydraten
  (per 100 gram)

Suikers
  (per 100 gram)

MyProtein Impact Whey Protein

€0,82

82 gram

412 kcal

7.5 gram

4 gram

4 gram

XXLNutrition Whey Delicious

€ 1,00

80 gram

388 kcal

5,7 gram

5,6 gram

5,6 gram

BULK Pure Whey Isolate™

€1,07

84 gram

361 kcal

0,6 gram

5 gram

1,6 gram

Orangefit Protein

€1,13

79,5 gram

399 kcal

7,8 gram

6,8 gram

0,2gr

Cleannutrition Whey Protein

€1,22

80 gram

399 kcal

6gr

8gr

?


Whey Delicious ervaringen 

Naast onze eigen ervaringen hebben we ook rekening gehouden met ervaringen van andere. Hieronder hebben we enkele ervaringen die ons opvielen voor je op een rijtje gezet. Lees dus ook zeker even deze ervaringen door.

100% Ik heb de chocolade smaak besteld en deze smaakt echt naar chocomelk en lost heel goed op in melk en water top product

Na wat verschillende wheys uit te proberen had ik 1kg van deze gekocht, en ondertussen is er eentje van 2,5 kg onderweg... ik heb de smaak vanille gekozen en vind de smaak erg lekker en niet te zoet, het laat zich ook goed mengen met melk en kwark zonder klonten !

100% Moet ff kwijt dat de whey delicious chocolade een super smaak is, net zo lekker als chocolade melk maar dan geen suiker of andere troep. 5 sterren is te weinig


Whey Delicious XXL Nutrition review: Conclusie

Whey Delicious Review
Onze Score
9.4

Prijs / kwaliteit

Smaak

effect

De whey delicious is een uitstekende optie als het neerkomt op eiwitshakes. Deze populaire whey heeft een goede smaak en ideale voedingswaarden, er zijn er maar weinig die én een fantastische smaak hebben én ideale voedingswaarden.

De reden dat Whey Delicious zo goed scoort, is omdat er enkel gebruik wordt gemaakt van whey concentraat en isolaat, beiden van de allerbeste kwaliteit. Deze eiwitbronnen worden gewonnen door koude cross-flow microfiltratie, waardoor de natuurlijke structuur van de eiwitten behouden blijft.

De whey delicious van xxl nutrition is misschien wel de lekkerste eiwitshake die er is. Sommige reviews zeggen dat dit het ''ultieme voedingssupplement'' is en daar kunnen wij wel iets in vinden.

De smaak doet zijn naam waar, want deze vooral ik combinatie met melk is deze shake heerlijk. Ook valt de prijs mee vergeleken met andere opties van dezelfde kwaliteit. 

Kortom, een prima eiwitshake die zeker het proberen waard is. 


Veelgestelde vragen

Is Whey Delicious Goed?

Whey Delicious van XXL Nutrition is zeker een goede eiwitshake. In onze Whey Delicious review is deze shake als goed naar voren gekomen. Zo heeft hij een lekkere smaak, goede voedingswaarden en is de prijs goed. Verder is de shake in maar liefst 19 smaken te krijgen en is het dus zeker een aanrader.


Hoe is jullie review tot stand gekomen?

Om een goede Whey Delicious review te schrijven doen wij uitgebreid onderzoek. We kijken hierbij naar verschillende criteria zoals de voedingswaarden, smaken, oplosbaarheid en natuurlijk de prijs. Op basis hiervan bepalen we vervolgens hoe goed we deze shake vinden. De resultaten van deze review vind je in ons artikel. 

Over de auteur Team Fitcode

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>