Zo vind je de Samsung telefoon die het beste bij jou past

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Blog
  • /
  • Zo vind je de Samsung telefoon die het beste bij jou past

Wat de beste Samsung telefoon is voor jou, is natuurlijk afhankelijk van een groot aantal zaken. De belangrijkste criteria voor de meeste mensen zijn de kwaliteit van de camera’s, de helderheid en grootte van het scherm, het geheugen, het besturingssysteem, het uithoudingsvermogen van de batterij en de prijs. Daarom zullen we hier Samsung telefoons vergelijken.

Volgens recente onderzoeken is Samsung de marktleider als het gaat om Android telefoons en dat is niet voor niets. Het biedt de allergrootste modellenrange, daarmee kan iedereen zijn/haar eigen beste toestel vinden. Hieronder vind je de best verkopende modellen met hun specifieke eigenschappen, daarmee wordt je keuze een stuk gemakkelijker.

Wat is voor jou het beste toestel?

Als je graag foto’s maakt en deze haarscherp wilt hebben, dan is de Galaxy A54 jouw beste keuze. Het toestel biedt een vlijmscherpe kwaliteit en heeft ook een ultra-groothoeklens. Landschappen en bijvoorbeeld grote gebouwen fotograferen doe je in een handomdraai. Ook voor selfies is dit de beste, met een 32 megapixel camera op de voorkant. Aan de achterkant vind je zelfs een 50 megapixel exemplaar.

Het toestel met het grootste scherm, van maar liefst 6,6 inch, is de Galaxy A34. Met name voor het kijken van clips en series is dit het allerbeste toestel. Door de sterke batterij en het super amoled scherm, kun je eindeloos kijken met de allerscherpste weergave. 

Meer processorkracht

Heb jij regelmatig veel schermen open vraag je een topsnelheid van je smartphone, dan is de Snapdragon 888 processor jouw keuze. Deze is ultrasnel en vind je terug in de Galaxy S21 FE. Met name gaming bevindt zich daardoor op een heel ander level dan andere telefoons. Ultrasnelle response en toch energiezuinig. Ook het design is mooi, dunne randen en een groot (6,4 inch) beeldscherm zorgen voor een prima beleving.

Het meest betaalbare toestel is de Galaxy A14. Dat betekent zeker niet dat je inlevert op kwaliteit. Als marktleider zet Samsung een prima betaalbaar toestel in de markt met hele mooie eigenschappen en prestaties. Het scherm is gewoon 6,6 inch groot en ook de camera’s aan voor – en achterkant leveren prachtige plaatjes op. Net als andere toestellen die je hier vindt, is ook dit toestel geschikt voor ultrasnel 5G-dataverkeer.

De topper, de Galaxy S22

De voorgangers van dit toestel zijn al jaren de best presterende Android toestellen op de markt. Deze S22 neemt dit stokje moeiteloos over met zijn Full HD + Amoled scherm, de hoge verversingssnelheid van het scherm en het handzame formaat van 6,1 inch. De Exynos 2200 processor blinkt uit in rekenkracht en effectiviteit.

De Galaxy S22 laad je in een half uur volledig op. Dat is ongehoord en houdt je vrijwel altijd online. Ook heeft dit toestel allerlei cameramogelijkheden met z’n groothoeklens en 3 x optische zoom.

Welk toestel je ook kiest, met een Samsung toestel zit je altijd goed. Het is niet voor niets het veruit meest gekozen merk in de Android wereld. Stabiel, met een uitstekend scherm en meer dan uitstekende camera’s.

Over de auteur Team Fitcode

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>