augustus 22

0 comments

Hoe goed is de Whey Perfection shake van Body&Fit shop? [Review]

 • Home
 • /
 • Supplementen
 • /
 • Hoe goed is de Whey Perfection shake van Body&Fit shop? [Review]

By Team Fitcode

augustus 22, 2019


Wanneer we het hebben over eiwitshakes is de kans groot dat je gelijk aan whey perfection van Body&fitshop denkt.

Dit omdat deze eiwitshake waarschijnlijk één van de meest populaire en best verkochte eiwitshakes is van Nederland. Wanneer iemand aan het merk Body & Fit denkt is de link met de whey perfection shake snel gelegd. Zelf gebruiken we deze shake al jaren en het leek ons dan een goed idee om eens een review te schrijven over dit product.

We krijgen namelijk veel vragen over eiwitshakes en merken dat veel mensen zich afvragen welke shake ze het beste kunnen kopen. Laten we beginnen!

Whey Perfection van Body&Fit

Beoordeling
whey perfection
Overall Score: 8,5!
 • 23 gram hoogwaardige Whey Proteïne
 • 10.000+ reviews! De hoogst klantwaardering in Europa: 9,3/10
 • Een van de voordeligste in de markt!

Oplosbaarheid

Wanneer we een eiwitshake beoordelen kijken we altijd eerst naar de oplosbaarheid van het poeder. We hebben het namelijk al zo vaak mee gemaakt dat we een bepaalde shake willen drinken en dat we stikken in de dikke brokken poeder.


Het is in onze ogen dan ook altijd belangrijk dat een eiwitshake goed mengt met water of melk zonder dat er dikke klonten ontstaan. Ook kijken we of de hoeveelheid water die op het etiket staat klopt met de werkelijkheid. 


Volgens de gebruiksaanwijzing van Body&Fit zou je 1 maatschep moeten mixen met zo'n 250 ml water of melk. Zelf nemen we normaal gesproken onze shakes met water maar in dit geval hebben we zowel water als melk getest.

 

De oplossing bij beide varianten was prima en we hebben dan ook niets aan te merken op de oplosbaarheid van deze poeder. Zelfs met 150 tot 200 ml water of melk heb je nog een prima shake zonder dikke klonten erin.

Prijs / Kwaliteit

De prijs /kwaliteits verhouding van de Whey Perfection van Body&Fit is een gevoelig onderwerp. Dit komt doordat er een aantal jaren geleden nogal wat ophef is ontstaan rond deze eiwitshake, zo zouden de voedingswaarden in de Whey totaal niet overeen komen met het label.


Gelukkig is dit tegenwoordig niet meer het geval en vermeld Body en Fitshop netjes de officiële labresultaten op hun website. Over de kwaliteit van het eiwitpoeder hoef je jezelf dus niet meer druk te maken.


Daarnaast worden we ook zeer enthousiast als we het hebben over de prijs van deze eiwitpoeder. Voor een pot van 81 shakes betaal je namelijk momenteel slechts €35 euro. Hiermee is het een van de goedkoopste eiwitshakes op de markt.

Smaken

Natuurlijk is de smaak van een eiwitshake ook ontzettend belangrijk. Hoe gezond een shake ook mag zijn, als deze niet lekker is zal je er nooit veel gaan drinken.


Om die reden beoordelen we de smaak van eiwitshakes ook altijd. Hierbij is het natuurlijk wel zo dat iedereen een andere smaak heeft. Uiteindelijk komt de smaak dus een beetje neer op persoonlijke voorkeuren.


Wel kunnen we je garanderen dat we al vele verschillende eiwitshakes geproefd hebben. Zelf gebruiken we momenteel de Chocolate Milkshake smaak van Whey Perfection en vinden deze in vergelijking met andere shakes zeker een van de beter smakende shakes. 


Ook hebben we de banaan, vanille, aardbei, cookies&cream smaak getest. Ook deze smaken vielen prima in de smaak bij ons.


Het mooie van de Whey Perfection is dat Body&fit zogenaamde Variety Packs verkoopt. Hierbij krijg je 12 verschillende smaak samples voor een leuke prijs. 

Macro's

Uiteindelijk neem je een eiwitshake natuurlijk voor de voedingsstoffen die de shake levert.  Dit is dan ook altijd een belangrijk onderdeel van onze supplement reviews. Hieronder zie je de voedingswaarden:

Voedingswaarden

Per 100 gram

Per Maatschep (28 gram)

Energie (Kcal)

397 Kcal

111 Kcal

Vetten

5,7 g

1,6 g

Koolhydraten

7,4 g

2,1 g

Waarvan suikers

5 g

1,4 g

Vezels

1,7 g

0,5 g

Eiwitten

78,2 g

21,9 g

Voordelen Whey Perfection

 • Geweldige Prijs/Kwaliteit verhouding
 • Goede oplosbaarheid 
 • In vele verschillende smaken verkrijgbaar
 • Voor 22:00 besteld is morgen in huis

Nadelen Whey Perfection

 • Sommige eiwitshakes hebben iets minder vet en koolhydraat. 
 • Verpakking is lastig mee te nemen

Conclusie

Al met al is de Whey Perfection van Body&Fitshop in onze ogen één van de beter eiwitshakes die momenteel te krijgen is op de Nederlandse en Belgische markt.


De oplosbaarheid is top, smaak is goed en ook de prijs is iets waar nog vele bedrijven iets van kunnen leren. Ben jij op zoek naar een goede eiwitshake? Probeer dan zeker de Whey Perfection van Body&Fitshop eens! 


Klik hier om Whey Perfection direct te bestellen met korting!

Beoordeling
whey perfection
Overall Score: 8,5!
 • 23 gram hoogwaardige Whey Proteïne
 • 10.000+ reviews! De hoogst klantwaardering in Europa: 9,3/10
 • Een van de voordeligste in de markt!

Wat zijn de beste eiwitrepen? De Top 5 Proteïne repen van 2019!
Zelf een gezonde eiwitshake maken zonder eiwitpoeder! (5 Recepten)

Team Fitcode

Over Fitcode.nl

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Samenwerken? Laat een bericht achter!

>