Action creatine review [Test 2023]

Laatste update: september 2023

Onze beoordeling

Action creatine

Action creatine

Als je op zoek bent naar een voordelig creatinesupplement, is de Action creatine zeker het overwegen waard. Heb je iets meer te besteden? Dan zouden we aanraden om toch voor een iets duurdere creatine te kiezen van een groot, betrouwbaar supplementen bedrijf. 


De daadwerkelijke effectiviteit van deze creatine, ten opzichte van de creatine van échte supplementen bedrijven, is namelijk lastig te bepalen. 


Onlangs deden wij een creatine test waarin we meer dan 20 verschillende soorten creatine hebben vergeleken. Klik op de onderstaande knop voor de resultaten!

In een wereld waarin de fitnessindustrie bloeit en de vraag naar supplementen groeit, lijkt het soms alsof je een lening moet afsluiten om je voorraad van supplementen aan te vullen. Maar te midden van de stijgende prijzen en uitgebreide assortimenten aan supplementen, heeft Action een verrassend voordelig alternatief geïntroduceerd - Action creatine

In deze grondige review gaan we dieper in op de Action creatine om te zien of dit betaalbare supplement echt kan concurreren met de duurdere merken en zo ja, of het jouw zuurverdiende geld waard is.

Onze review methode

Om te bepalen hoe goed de creatine van de Action is hebben wij een uitgebreid onderzoek gedaan. Hierbij hebben o.a. gekeken naar de online populariteit (reviews), de prijs / kwaliteit en de ervaringen van andere consumenten

16+ Producten vergeleken

20+  Ervaringen gecheckt

8+ uur onderzoek


Action creatine review in het kort:

Geen tijd of zin om onze hele review te lezen? Geen zorgen! Hieronder vind je de belangrijkste conclusies van onze review van Action creatine:

Voordelen Action creatine

  • Zeer lage prijs; waarschijnlijk de goedkoopste creatine op de markt.
  •  Zuivere creatine monohydraat.

Nadelen Action creatine

  • De daadwerkelijke effectiviteit van deze creatine ten opzichte van creatine van échte supplementen bedrijven is lastig te bepalen. 

Wat is Action creatine?

Creatine is een van nature voorkomende organische stof die in kleine hoeveelheden wordt aangetroffen in voedingsmiddelen zoals vlees en vis. Het speelt een cruciale rol in het leveren van snelle energie tijdens korte, intense inspanningen tijdens het sporten. Als een van de meest onderzochte en wetenschappelijk onderbouwde supplementen op de markt, heeft creatine de reputatie verworven om de spiergroei te bevorderen, de kracht te verhogen en het uithoudingsvermogen te verbeteren.

Action heeft deze bewezen formule omarmd en biedt een voordelige oplossing voor degenen die hun prestaties in de sportschool willen verbeteren zonder hun portemonnee te plunderen. De creatine van Action, geproduceerd onder het merk Bodymass, is gebaseerd op creatine monohydraat - de zuiverste vorm van creatine die beschikbaar is.

Wat dit product onderscheidt, is de belofte van een lage prijs en effectiviteit. Maar voordat we verder duiken in de prijs en prestaties, laten we eens kijken naar de ingrediënten en voedingswaarden van deze creatine.


Ingrediënten en doseringen Action creatine

Laten we eens dieper ingaan op wat er in een pot Action creatine zit. Deze creatine, zoals beweerd door de fabrikant, bevat alleen creatine monohydraat, zonder toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of andere additieven. Dit is geweldig nieuws voor diegenen die de voorkeur geven aan pure en eenvoudige supplementen.

Elke portie van 3 gram, gemeten met de bijgeleverde schep, bevat precies 3 gram creatine monohydraat. Dit is essentieel omdat het garandeert dat je de beloofde dosis krijgt zonder onnodige vulstoffen.

Ingredient

Action creatine (per 3gr)

Creatine monohydraat

3gr

De eenvoud van de ingrediëntenlijst en de zuiverheid van de creatine monohydraat in dit product maken het een aantrekkelijke keuze voor degenen die op zoek zijn naar een betaalbare, maar goede bron van creatine. Laten we doorgaan naar de praktische aspecten van dit supplement.


Hoe is de smaak van Action creatine?

Creatine hoort smaakloos te zijn, en dat is precies wat je kunt verwachten van de Action creatine. Dit is een positief aspect, omdat het de zuiverheid van het supplement onderstreept. Je kunt deze creatine gemakkelijk mengen met je favoriete drankje zonder dat het de smaak verandert.


Wat is de prijs van Action creatine?

Een van de meest opvallende kenmerken van de Action creatine is de betaalbaarheid. Met een prijs van slechts €7,95 voor een pot van 300 gram, biedt dit supplement veel waar voor je geld. Elke pot bevat ongeveer 100 scoops van 3 gram, wat neerkomt op slechts ongeveer 8 cent per scoop. Dit maakt het een van de meest voordelige opties op de markt.


Gebruiksgemak van Action creatine

Deze creatine wordt geleverd in een handige poedervorm, verpakt in een stevige pot van 300 gram. Dankzij het poedervormige karakter van het supplement kun je eenvoudig de gewenste dosis met behulp van de bijgeleverde schep afmeten. Dit maakt het handig om de creatine aan je favoriete drank of shake toe te voegen.

De smaakloosheid van dit supplement draagt ook bij aan het gebruiksgemak. Aangezien creatine van nature smaakloos is, zal het geen ongewenste smaak aan je dranken toevoegen, wat het perfect maakt om te mengen met water, sap of eiwitshakes. 


Action creatine review: Conclusie

Action creatine
Onze Score
7.0

Prijs / kwaliteit

Smaak

Ingredienten en doseringen

Al met al zijn we redelijk positief over de Action creatine van Bodymass. Het biedt zuivere creatine monohydraat tegen een zeer betaalbare prijs.

De daadwerkelijke effectiviteit van deze creatine is echter lastig te bepalen. Op het hoofdkantoor van Fitcode hebben we natuurlijk geen lab waarin we de precieze effectiviteit van deze creatine ten opzichte van die van andere merken kunnen testen. 

Als je op zoek bent naar een voordelig creatinesupplement, is de Action creatine zeker het overwegen waard. Heb je iets meer te besteden? Dan zouden we aanraden om toch voor een iets duurdere creatine te kiezen van een groot, betrouwbaar supplementen bedrijf. 


Over de auteur Team Fitcode

Afvallen of juist Spiermassa opbouwen? Bij Fitcode ben je aan het goede adres! Dagelijks houden wij jullie op de hoogte van de beste en meest effectieve tips omtrent Fitness, Voeding & Gezondheid.

Andere bekeken ook:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>